Profil

Velkommen hos Tandlægerne Obling, Rudebeck og Naur. Klinikken blev etableret den 15. august 1977 og har siden udviklet sig i takt med tiden. Klinikken er moderniseret og fornyet flere gange siden, så den i dag fremstår som en ny og moderne tandlægeklinik.

Alt udstyr er løbende fornyet med nye patientstole og units, nyt røntgenudstyr, hvor billederne tages digitalt og vises i stor forstørrelse på fladskærm. Det giver en bedre diagnostik og information til patienterne.

Vi har en Trios digital 3d-scanner, som vi bruger til at scanne dine tænder, hvis du skal have lavet en krone eller bro. Det giver en mere nøjagtig behandling, da det er computerfremstillet og desuden er det mere behageligt end at få aftryk på konventionel vis med aftryksmateriale i en stor form.

Alle klinikker er udstyret med intraoralt kamera, så vi i stor forstørrelse kan vise dig dine tænder på fladskærm. Dermed kan du selv få en bedre mulighed for at forstå og vælge den rigtige behandling i den givne situation.

Vi lægger vægt på, at vi sammen kan vælge den bedste behandling ud fra den højeste grad af information. Den får du af os! Vi kan tilbyde alle behandlinger, som i dag kræves af en tidssvarende og moderne tandlægepraksis.

Vores slogan er ”vi hjælper dig til at passe bedre på dine tænder”. Det er et mål, som vi bl.a. kan opnå ved at du, som patient, befinder dig godt på vores klinik. Og ved at du er tryg ved den information og behandling, som du får af os.

Vi står altid og gerne til rådighed, hvis du har spørgsmål om behandlinger, priser, holdbarhed, garanti etc.